Omschrijving

Minimaal 8 en maximaal 20 uur per week

De meest plezierige supermarkt van België, Albert Heijn, zoekt voor zijn winkel in Gent (Kouter 174) enthousiaste jobstudenten met een hands-on mentaliteit. Niet enkel in de weekenden, maar ook op andere dagen in de week kunnen we nog helpende handen gebruiken bij de verkoopafdeling, de kassa en de vulploeg. Studeer je en wil je graag komen werken bij Albert Heijn België? Lees dan snel verder!

Ons aanbod: een toffe studentenjob dicht bij huis!
Je komt als student terecht in een sterk groeiend en dynamisch bedrijf met een toffe club collega’s om je heen. In ruil voor je inzet krijg je een mooi loon, goede arbeidsvoorwaarden en groeikansen. En omdat we bij Albert Heijn België weten dat het leven niet enkel om werken draait, zorgen we er samen voor dat je job, studie en vrije tijd goed in evenwicht zijn.

Jouw profiel
Je bent student en spreekt Nederlands.
Je bent flexibel en je lacht graag.
Je barst van energie en je wil vooruit.

Interesse?
Solliciteer nu!

 

Tags: studentenjob, studentenjob Albert Heijn, Albert Heijn studentenjob, jobstudent, jobstudent Albert Heijn, vulploeg medewerker, kassierster, aanvuller, verkoopmedewerker, Albert Heijn, Albert Heijn België

De functie wordt aangeboden door een zelfstandig ondernemer (franchise winkel). De arbeidsvoorwaarden en het selectieproces kunnen afwijken van die van Albert Heijn België nv.